Andelsbolig 

Andelsbolig

Kontaktpersoner

Advokat Jens Fuglsang Christensen

Brockstedt-Kaalund tilbyder juridisk rådgivning i forbindelse med alle aspekter af køb og salg af andelsboliger. For dig som køber, gennemgår vi andelsboligforeningens overordnede juridiske forhold med henblik på at vurdere, om de lever op til lovgivningen på området, således at du kan sikre dig, at andelsforeningen er korrekt stiftet og velfungerende. Samtidig får du vished for, om økonomien i foreningen ser fornuftig ud, så du ikke risikerer pludseligt at opleve store huslejestigninger.

Vi bistår også ved stiftelse af andelsboligforeninger og herunder med udarbejdelse af vedtægter m.v. I den anden ende af spektret rådgiver vi også om opløsning af andelsboligforeninger – lige fra beslutningen skal træffes og helt frem til, at udlodning af friværdien sker.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!