Konfliktløsning & voldgift 

Konfliktløsning & voldgift

Kontaktpersoner

Advokat Anders Hammer Hansen
Advokat Torben Krath
Advokat Tom Jensen
Søren Egede Schulz

Konfliktløsning i form af mediation er et alternativ til en retssag. En mediatoruddannet advokat forsøger i fællesskab med parterne at finde en løsning, hvor parterne selv er i centrum af løsningen, eventuelt med bistand af deres advokater, men parterne spiller selv hovedrollen. Parterne undgår en kostbar retssag og får en løsning, som de selv har haft indflydelse på. Ofte med den tillægsgevinst at et eventuelt samarbejde kan genoptages.

Et andet alternativ til retssag er ligeledes voldgift. Voldgift benyttes af virksomheder, som ikke ønsker offentlighed om deres konflikter. En voldgiftssag foregår for lukkede døre med en voldgiftsret nedsat gennem Dansk Voldgiftsinstitut, og alternativt kan parterne også selv etablere en voldgift på eget grundlag. Voldgiftsretten vil så senere afgøre sagen med en kendelse.

Torben Krath og Steen P. Husbjerg er uddannede mediatorer, og medvirker således som mediatorer eller som partsadvokater under mediation og konfliktmægling. Steen P. Husbjerg er tillige retsmægler.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!