Konkurs & rekonstruktion 

Konkurs & rekonstruktion

Kontaktpersoner

Advokat Andreas Brødsgaard Schnoor
David Spangholm
Advokat Anders Hammer Hansen
Advokat Torben Krath
Advokat Tom Jensen
Søren Egede Schulz
Advokat Emil Revsgaard Larsen
Michael Viborg Rasmussen

Mange virksomheder oplever at løbe ind i likviditetsproblemer. Der er i dag i høj grad fokus på at undgå konkurser og i stedet finde løsninger, der kan redde arbejdspladser. Med god rådgivning kan en del kriseramte virksomheder styres gennem de rørte vande og overleve – til glæde for kreditorer, medarbejdere og ledelse.
Er konkursen derimod en realitet skal afviklingsprocessen sikre maksimalt udbytte til kreditorerne. Det kræver både juridisk ekspertise, en god portion købmandskab, erfaring og det rette netværk af samarbejdspartnere.

Brockstedt-Kaalunds specialister i konkurs og rekonstruktion rådgiver dig og din virksomhed i den svære tid og i fællesskab finder vi den bedst mulige løsning. Vores eksperter i rekonstruktion og konkurs tilbyder blandt andet:

• Rådgivning til kriseramte virksomheder 
• Rådgivning af kreditorer 
• Rekonstruktion af virksomheder 
• Afvikling og konkursbehandling af virksomheder

Desuden har vi et nært samarbejde med Mehlsen Virksomhedsformidling, der bistår inden for alle områder vedrørende køb og salg af virksomheder, herunder også nødlidende overdragelser.

 

Hos Brockstedt-Kaalund har vi en række særdeles erfarne advokater inden for insolvensretten i både København og Silkeborg.

I København arbejder Charlotte Møller Larsen og Anders Hammer Hansen intensivt med dette retsområde.

I Silkeborg har vi to særdeles erfarne insolvensadvokater, Marianne Sørensen og Torben Krath, i spidsen for vores insolvensteam, der består af en række kompetente insolvensadvokater. Torben er fast kurator og likvidator ved Skifteretten i Viborg.

Blandt teamets insolvensadvokater er Anders Hammer Hansen, Charlotte Møller Larsen, Marianne Sørensen, Ole Larsen og Torben Krath certificerede insolvensadvokater af foreningen Danske Insolvensadvokater.

Anders Hammer Hansen og David Spangholm har skrevet bogen med titlen "Lønmodtageres rettigheder ved rekonstruktion". Bogen kan læses GRATIS, som ONLINE BOG her
Vil du læse bogen fra mobil eller tablet, så klik her.

For at bladre i bogen klikker du med musen i et af hjørnerne. Efter et klik med musen kan du også bladre frem og tilbage ved at bruge piletasterne.

Udklip fra forordet:

"Synsvinklen er fra lønmodtagernes side. Bogen kan både læses
som en samlet fremstilling af lønmodtagernes rettigheder i forbindelse
med en rekonstruktion, men også anvendes som opslagsværk
i forbindelse med konkrete problemstillinger. Vi har ligeledes
medtaget enkelte retspolitiske overvejelser." 
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!