Konkurskarantæne 

Konkurskarantæne

Kontaktpersoner

Advokat Torben Krath
Michael Viborg Rasmussen

Går et selskab med begrænset hæftelse, typisk ApS eller A/S konkurs, kan alle, der har deltaget i ledelsen af selskabet blive mødt med krav fra kurator om pålæg af konkurskarantæne. Det vil sige, at du ikke må deltage i et selskabs ledelse de følgende 3 år, og at du bliver slettet i Erhvervsstyrelsen for alle registrerede bestyrelses- og direktionsposter.

For at blive pålagt konkurskarantæne forudsætter det dog, at der er udvist ”groft uforsvarlig forretningsførelse”. Manglende bogføring, manglende indberetning og betaling af moms og A-skatter og ulovlige lån fra selskabet til ledelsen kan være medvirkende til, at der pålægges konkurskarantæne.
Rejser kurator sag mod dig, med påstand om konkurskarantæne, har du krav på, at få beskikket en advokat, der kan hjælpe dig med sagen.
 
Advokat Ole Larsen er i Sø- og Handelsretten, København, beskikket til at udføre netop disse sager. Derudover underviser Ole Larsen om konkurskarantæne og har stor specialistviden på området.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!