Udbud 

Udbud

Udbudsreglerne er til for at sikre en effektiv konkurrence på et givent marked, samtidig med at reglerne har til hensigt at yde retlig beskyttelse til tilbudsgiveren. Når en kontrakt sendes i udbud giver det selvsagt en forretningsmulighed for tilbudsgiveren, som dog bedst kommer til at udnytte denne mulighed, hvis vedkommende har en god forståelse for udbudsgrundlaget, udbudsmaterialet samt reglerne for udbuddet. Det gælder om, at forstå det konkurrencemæssige element i kontrakten og se både de forretningsmæssige muligheder men også de indbyggede risici ved kontrakten.

Vores eksperter i udbud bistår jeres virksomhed i alle spørgsmål om udbud såvel nationalt som internationalt og rådgiver jer i den specifikke situation.

Både i nationale og internationale udbudsrunder har reglerne for EU-udbud betydning, idet den danske konkurrenceretlige lovgivning i høj grad også er reguleret af EU.  Derfor tilbyder vi hos Brockstedt-Kaalund også rådgivning særligt i relation til EU-udbud. Vi bistår således blandt andet ved:

• Udbyders tilrettelæggelse af EU-udbud, herunder valg af udbudsform 
• Udbyders indrykning og udarbejdelse af udbudsbekendtgørelse og afslutningsbekendtgørelse 
• Udbyders udarbejdelse af udbudsmaterialet og gennemførelse af udbud 
• Leverandørers udarbejdelse af tilbud, der matcher både formkrav og udbudskrav 
• Øvrige spørgsmål og problemstillinger vedrørende udbuds- og outsourcingsprocesser 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!