Advokat Aksel Holst Nielsen

Vidste du at...

- hver anden virksomhedsejer ikke får tilrettelagt sit generationsskifte i tide?
Læs mere om generationsskifte..

Aksel Holst Nielsen

Silkeborg
Advokat (H)
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 45
Mobil: 
+45 40 32 16 75
E-mail: 

Aksel Holst Nielsen blev ansat hos daværende Brockstedt-Rasmussen i 1971 og har været partner siden 1975. Han fratrådte endeligt som partner ved et planlagt generationsskifte den 31. december 2012 og er nu tilknyttet kontoret som ansat advokat. Aksel Holst Nielsen beskæftiger sig primært med bestyrelsesarbejde, erstatningssager, generel selskabsret.
 

Baggrund

Forud for sin juridiske karriere har Aksel Holst Nielsen været beskæftiget i erhvervslivet. Han er således udlært møbelhandler. Blev efter 4½ års studier cand.jur. i 1971, fik møderet for landsret i 1974 og for Højesteret i 1979. Har solid erfaring efter at have arbejdet i branchen i mere end 40 år. Aksel har brugt en betydelig del af sit arbejdsliv på at føre større voldsgiftssager, større og mindre retssager, herunder en del principielle for både byret, landsret og Højesteret.

Aksel har i 28 år været medlem af Silkeborg Sogns Menighedsråd og har i øvrigt en bred kontaktflade inden for det kirkelige landskab og god indsigt i de juridiske problemstillinger, der kan opstå på dette område.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!