Vidste du at...

- dine lejevilkår altid forbedres ved en advokats gennemgang før underskrift?
Læs mere om erhvervslejeret...

Allan Kobæk

Silkeborg
Advokat, partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 48
Mobil: 
+45 23 74 41 72
E-mail: 

Allan Kobæk har gennem en længere årrække arbejdet med rådgivning i forbindelse med køb og salg af erhvervsejendomme samt lejekontrakter og udarbejdelse heraf. Endvidere varetager Allan også opgaver omhandlende entrepriseret samt ekspropriation.  Derudover er Allan som medlem af Danske Boligadvokater certificeret boligadvokat og rådgiver private om køb af bolig.  Allan er oprindeligt bankuddannet og med sin erfaring fra bankverdenen yder han tillige gerne finansiel rådgivning i forbindelse med boligkøb, hvis kunden ønsker det.

Allan udarbejder skræddersyede løsninger, som passer til den enkeltes behov, og det er vigtigt for ham, at hans rådgivning skaber værdi for dig som kunde. Resultatet af hans arbejde skal give dig tryghed samt sikre dig en optimal løsning.  

Allan er karakteriseret ved at være meget omhyggelig, god til at bevare overblikket og have en hurtig responstid.  
 

Baggrund 

Allan Kobæk var ansat i den daværende BG Bank i 10 år inden skiftet til advokatbranchen. I 2001 blev han cand. jur., og i 2004 blev han beskikket som advokat. Allan arbejdede flere år hos Kromann Reumert, hvor han udviklede sit specialeområde inden for fast ejendom. Siden 2006 har han arbejdet som advokat hos forhenværende Brockstedt-Rasmussen, hvor han i 2010 blev optaget som partner. 

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!