Advokat Andreas Brødsgaard Schnoor

Vidste du at...

- du som direktør eller medlem af en virksomheds bestyrelse kan blive pålagt konkurs karantæne, hvis virksomheden erklæres konkurs?
Læs mere om konkurskarantæne..

Andreas Brødsgaard Schnoor

København
Advokat
Direkte tlf: 
+45 33 34 74 06
E-mail: 

Advokat Andreas Brødsgaard Schnoor beskæftiger sig hovedsageligt med rekonstruktioner og konkursret, og indgår i kontorets insolvensteam. Andreas har stor erfaring inden for insolvensretten, og særligt med konkurskarantænesager; både på vegne af kurator, men også som advokat for ledelsen, hvor han har medvirket til adskillige frifindelser.
 
Herudover beskæftiger Andreas sig med ansættelsesret og har et særligt kendskab til lønmodtagerens retsstilling i forbindelse med arbejdsgiverens rekonstruktion og konkurs.
 
Andreas yder derudover også generel bistand inden for erhvervsretten, hvor han bl.a. underviser og rådgiver nystartede iværksættere.

Baggrund

Andreas fik sin juridiske kandidatgrad fra Københavns Universitet i 2012, hvorefter han startede som advokatfuldmægtig hos Brockstedt-Kaalund Advokater i København. Andreas har dog været tilknyttet kontoret i København siden 2011.

Andreas blev certificeret insolvensadvokat i 2019 og er medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!