Charlotte Beck

Vidste du at...

- du i en fremtidsfuldmagt kan bestemme, hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske forhold, når du ikke længere selv er i stand til det?

Charlotte Snorre Beck

Aarhus
Silkeborg
Advokatfuldmægtig
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 65
Mobil: 
+45 30 21 21 65
E-mail: 

Charlotte Snorre Beck er advokatfuldmægtig og tilknyttet Brockstedt-Kaalunds privatretsteam. Hun beskæftiger sig med familie- og arveret, derunder rådgivning om skilsmisser, bodeling, forældremyndighed, børns bopæl, samvær, ægtepagter, testamenter m.v.
 
Charlotte lægger vægt på at gøre juraen tilgængelig og forståelig for de mennesker, der har brug for den. Hun gør en dyd ud af klar kommunikation.
 

Baggrund

Charlotte Snorre Beck er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i juni 2018.
Hun har flere års erfaring inden for familieret fra forskellige studiejobs, bl.a. som studenterunderviser i familie- og arveret på Aarhus Universitet, hvor hun har skrevet speciale om den nye ægtefællelov.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!