Christina Ruby

Silkeborg
Advokat
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 64
Mobil: 
+45 30 21 23 56
E-mail: 

Christina Ruby er advokat og en del af Brockstedt-Kaalunds privatretsteam. Hun er specialist i familie- og arveret samt dødsbobehandling. Hun tilbyder bl.a. rådgivning og juridisk bistand indenfor skifte af dødsboer, arveretlige tvister, ægteskabssager, bodelinger, forældreansvarssager, testamenter, ægtepagter, familiehandler, familielån, generationsskifte, fuldmagter, tvister mellem ugifte samlevende og samejeoverenskomster.

Christina er desuden bestyrelsesmedlem i Danske Familieadvokater, hvor hun bl.a. har udarbejdet høringssvar, planlagt kurser, samarbejdet med andre organisationer, udsendt nyhedsbreve og iværksat kampagner.

Christina er omhyggelig i sin sagsbehandling. Hun er meget imødekommende, let at tale med og lægger vægt på, at kommunikationen med klienterne er omsorgsfuld og foregår i øjenhøjde.

Baggrund

Christina Ruby er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2008 og fik sin advokatbestalling i 2011. Hun har tidligere arbejdet ved Dahl Advokatfirma og advokatfirmaet Højbjerg i Herning.
Siden 2016 har hun være bestyrelsesmedlem i Danske Familieadvokater.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!