Advokat Emma Hertel Theilmann

Vidste du at...

- ægtefæller som udgangspunkt ikke skal dele deres pensioner ved skilsmisse?

Emma Hertel Theilmann

Aarhus
Silkeborg
Advokat
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 47
Mobil: 
+45 40 98 05 31
E-mail: 

Emma er tilknyttet kontorets privatretsteam, hvor hun beskæftiger sig med familie- og arveret. Emma arbejder med rådgivning om skilsmisser og det økonomiske opgør i forbindelse med skilsmisse, kaldet bodeling. Emma rådgiver også i spørgsmål om forældremyndighed, børns bopæl, samvær m.v. Ligesom en stor del af Emmas tid går med at lave ægtepagter og testamenter. Emma rådgiver og fører retssager om forældremyndighed, børns bopæl, samvær m.v.

Emma har valgt at specialisere sig inden for adoptionsområdet, hvor hun blandt andet hjælper med:

  • - Vurdering af sager og afslag på adoption
  • - Vurdering af klagemuligheder og udarbejdelse af klager over afslag på adoption
  • - Rådgivning om adoption og adoptionsprocessen.

I sin sagsbehandling lægger Emma vægt på, at sagsbehandlingen skal være effektiv og løsningsorienteret med klientens behov i fokus. Samtidig er det vigtigt, at kommunikationen med klienterne skal foregå i øjenhøjde og med respekt for den følelsesmæssigt vanskelige situation klienterne i disse sagstyper kan befinde sig i.

Baggrund

Emma er uddannet cand.jur fra Aarhus Universitet i 2016, og blev beskikket som advokat i januar måned 2019. Emma har siden 2016 været del af Brockstedt-Kaalunds familieretsafdeling, som er Danmarks største, hvilket har givet hende en omfattende viden om samt stor praktisk erfaring med det familieretlige område. Emma underviser derudover fast til Familieiværksætterne i Skanderborg og Silkeborg kommune.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!