Advokat Henrik Lyhne

Vidste du at...

- aktionærlån nu under visse betingelser kan være lovlige?
Læs mere om selskabsret..

Henrik Lyhne

Aarhus
Silkeborg
Advokat (H), partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 50
Mobil: 
+45 22 15 44 40
E-mail: 

Henrik Lyhne beskæftiger sig udelukkende med erhvervsretlige forhold, således arbejder han primært med selskabsret og virksomhedsoverdragelser.

Han rådgiver om alle aspekter af selskabsretten, herunder stiftelser af nye selskaber, fusioner og spaltninger, skattefrie virksomhedsomdannelser m.v.

Derudover har Henrik deltaget i adskillige virksomhedsoverdragelser som juridisk rådgiver for enten køber eller sælger, og han har gennem årene oparbejdet en betydelig erfaring inden for dette område.

Endelig bruger Henrik en del af sin tid på bestyrelsesarbejde, og som medlem af flere bestyrelser inden for autobranchen har han erhvervet et særligt kendskab til netop denne branche.

Henrik er forretningsorienteret og arbejder altid ud fra et fast fokus på bundlinjen. Han har samtidig en særlig evne til at skabe et godt forhandlingsklima, og denne evne kommer ofte til nytte i forbindelse med f.eks. forhandlinger om overdragelsen af en virksomhed. Henrik har stor interesse for og erfaring med både taktisk og strategisk planlægning, og denne erfaring kommer ofte kunderne til gode i de mere komplicerede sager.

 

Baggrund

Henrik blev uddannet cand.jur. i 1983 og blev beskikket som advokat i 1986. Han var medindehaver af det daværende Hornemann & Lyhne, som i 2000 fusionerede med det daværende Brockstedt-Rasmussen, hvor han var partner. Siden fusionen med Kaalund & Partner til det nuværende Brockstedt-Kaalund har han været partner. I 2019 ændrede Brockstedt-Kaalund ledelsesstruktur. Henrik er nu managing partner. 
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!