Advokat Jens Fuglsang Christensen

Vidste du at...

- en forkert formuleret lejekontrakt kan få væsentlig indflydelse på værdien af den ejendom du udlejer?

Jens Fuglesang Christensen

Silkeborg
Advokat (H), partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 40
Mobil: 
+45 40 33 31 90
E-mail: 

Advokat Jens Fuglesang Christensen beskæftiger sig primært med fast ejendom, herunder erhvervslejeret, køb og salg af erhvervsejendomme og bolighandler. Jens bistår således med juridisk rådgivning ved overdragelse af alle typer af erhvervsejendomme. Derudover udarbejder han lejekontrakter og rådgiver i tvister mellem udlejere og lejere, eksempelvis i forbindelse med lejeforhøjelses- eller lejenedsættelsessager. Jens er certificeret boligadvokat og dermed særligt kvalificeret til at håndtere private bolighandler.
 
Derudover fungerer Jens som juridisk rådgiver for autobranchen, som han via sit mangeårige virke som advokat i ”Bilernes By” har et indgående kendskab til. 
 
Jens arbejder ud fra en holdning om at tilbyde sine kunder direkte, konkrete og klare løsninger.
 
Med en oprindelig baggrund som sælger og indkøber har Jens ud over sine juridiske kompetencer tillige en solid forretningsmæssig forståelse.
 

Baggrund

Jens blev uddannet cand. jur. i 1991 og fik sin beskikkelse som advokat i 1994. Han har arbejdet hos Brockstedt-Rasmussen siden 1991, og i 1996 blev han partner i firmaet, som i dag hedder Brockstedt-Kaalund. Endvidere er Jens udpeget fast værge for Statsforvaltningen, ligesom han besidder bestyrelsesposter i Foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem og KLJ Ejendomsselskab. Desuden er Jens formand for Silkeborg Flyverklub.
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!