Advokat og partner Jørgen Dreyer

Vidste du at...

- en ansvarsforsikring betaler alle eller dele af omkostningerne til advokaten i erstatningssager?

Jørgen Dreyer

Aarhus
Silkeborg
Advokat (L), partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 42
Mobil: 
+45 40 10 90 56
E-mail: 

Advokat Jørgen Dreyer er specialiseret inden for ansættelsesret og erstatningsret i forbindelse med personskade.
 
Han har i alle årene som advokat beskæftiget sig med erstatningsrettens mange aspekter og har således opnået en stor erfaring inden for området. I erstatningssager med personskade varetager Jørgen kun de skadelidtes interesser og aldrig forsikringsselskabernes interesser, så der ikke bliver risiko for interne interessekonflikter. Jørgen står bag vores website www.skadeserstatning.dk, hvor du kan læse mere om personskade og erstatningsmuligheder.
 
Jørgen har beskæftiget sig med ansættelsesret siden 2006, hvor han tiltrådte en stilling i Grafisk Arbejdsgiverforening. Her var det primære fokus netop at rådgive omkring alle forhold af ansættelsesretlig karakter, herunder også kollektiv arbejdsret.

En særlig interesse i at arbejde med socialpædagogiske opholdssteder for børn og unge har gjort, at Jørgen de seneste år har fulgt udviklingen tæt inden for området og opnået en stor viden herom. Lovgivningen inden for det socialpædagoiske område er skærpet og har medført strengere krav til bostederne. Det gælder eksempelvis reglerne om magtanvendelse og indberetning heraf samt udarbejdelse af retningslinjer, således at bostederne undgår påbud fra det offentliges tilsyn.

Jørgen indgår samarbejde med bostederne og rådgiver ledere eller medarbejderne om juraen og hjælper med at få lavet den dokumentation, som det offentlige kræver. Det er et område inden for juraen som er meget komplekst, og der er mange steder, hvor ledere og medarbejdere kan træde ved siden af, derfor kan det være en god ide at have en juridisk rådgiver med på sidelinjen. 

Jørgen vægter at løse sine opgaver på et højt fagligt niveau, og han yder en engageret, hurtig og effektiv rådgivning.
 

Baggrund

Jørgen blev uddannet cand. jur. i 2004 og fik sin beskikkelse som advokat i 2007. Fra 2004 og frem til 2006 arbejdede Jørgen hos Advodan, Tønder, hvorefter han skiftede til Grafisk Arbejdsgiverforening, Odense. Siden 2009 har Jørgen været ansat hos forhenværende Brockstedt-Rasmussen. Han er nu advokat og partner ved Brockstedt-Kaalund.   

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!