Advokat Johnny Henrik Madsen

Vidste du at...

- en mail med det rette indhold kan spare dig for mange ærgrelser og omkostninger?

Johnny H. Madsen

Silkeborg
Advokat, partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 21
Mobil: 
+45 21 43 67 49
E-mail: 

Johnny Henrik Madsen er advokat og partner ved Brockstedt-Kaalund. Han beskæftiger sig primært med inkasso, konkurs og rekonstruktioner, også inden for landbrugsbranchen. Han er specialiseret i pengeinstitutinkasso og har en række pengeinstitutter og realkreditinstitutter som kunder.

Baggrund

Johnny Henrik Madsen er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 1992 og startede herefter som advokatfuldmægtig i Brædstrup. Han blev senere ansat som advokat hos Kaalund & Partnere Silkeborg i 1998, hvor han blev partner omkring 2003. I 2008 skiftede han til DELACOUR som partner. Han varetog opgaver i firmaets insolvensafdeling og forestod et stort antal konkursboer. Han behandlede et væsentligt antal landbrugssager, inkassosager og retssager.

Johnny blev certificeret insolvensadvokat i 2013.
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!