Vidste du at...

- en skilsmisse hos en af ejerne af et selskab, kan påvirke hele virksomhedens ejerstruktur?
Spørg Karen Marie om skilsmisse.

Karen Marie Jespersen

Aarhus
Silkeborg
Advokat (H), partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 19
Mobil: 
+45 21 22 15 32
E-mail: 

Advokat Karen Marie Jespersens primære arbejdsområde er familie- og arveret.

Inden for familieretten beskæftiger hun sig med ægteskabssager, skilsmisser, herunder bodelinger, børnesager, forældremyndighedssager, forældreansvarssager, samværssager og rådgivning om ægtepagter eksempelvis omkring særeje. Karen Marie er autoriseret bobehandler ved Skifteretten i Viborg og hjælper således Skifteretten med offentlige ægtefælleskifter.

På arveretsområdet tager hun sig bl.a. af udarbejdelse af testamenter, dødsbobehandling og rådgivning i arvesager.

Karen Marie er derudover certificeret boligadvokat og beskæftiger sig således bl.a. med køb og salg af fast ejendom for private.

Endvidere er Karen Marie beneficeret advokat, hvilket indebærer, at hun af Justitsministeriet er særligt udvalgt til at føre straffesager for domstolene. Karen Marie har således et indgående kendskab til strafferetten i alle dens facetter.

Karen Marie er desuden skifterettens faste medhjælper i gældssaneringssager, og hun har dermed en omfattende erfaring med ansøgning om og opnåelse af gældssanering.

Endelig er Karen Marie uddannet mediator (konfliktmægler), og uddannelsen som mediator hjælper hende til at finde konstruktive løsninger i konfliktsager om f.eks. skilsmisse og arv.

Karen Marie har arbejdet som advokat i mere end 30 år og har udelukkende beskæftiget sig med det privatretlige område. Det er vigtigt for Karen Marie, at klienterne får en både personlig og forståelig rådgivning, og hun tror på dialog mellem parterne. I sager om børn ser Karen Marie det som sin fineste opgave at varetage børnenes interesser.

Karen Marie er lig med kompetence og resultater. Hun har sans for økonomi, er ligefrem og handler. Men samtidig har Karen Marie altid hjertet på rette sted, hvilket gør hende til en god sparringspartner i sager, der er af en personlig karakter og dermed også svære for den enkelte at håndtere.
 

Baggrund

Karen Marie blev beskikket som advokat i 1992. Hun er partner ved Brockstedt-Kaalund og medlem af bestyrelsen i den landsdækkende forening, Danske Familieadvokater.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!