Kristian Krath

Silkeborg
Stud.jur.
Direkte tlf: 
+ 45 69 13 71 67
E-mail: 

Kristian Krath har arbejdet som studentermedhjælper ved Brockstedt-Kaalund siden 1. september 2017. Han beskæftiger sig primært med opgaver i konkurs og rekonstruktion, men varetager også opgaver for inkassoafdelingen.

Baggrund 

Kristian kommer oprindeligt fra Silkeborg, men har siden 2014 boet i Aarhus, hvor han læser kandidat i Jura på Aarhus Universitet.
 
På studiet har Kristian været chefredaktør for studiebladet Paragraf i perioden 1. januar 2017 - 1. august 2018, hvor han desuden har været fast skribent siden 2015.
 
Kristian har i løbet af studietiden deltaget i en række konkurrencer og kurser, heriblandt Landsskatterettens processpil 2017, Moalem Weitemeyer Bendtsens MWBe Educated 2017 og ELSA Aarhus Procedurekonkurrence 2016 og 2018. Begge med fint slutresultat.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!