Lene Kjær Sørensen

Silkeborg
Advokatsekretær
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 61
E-mail: 

Lene Kjær Sørensen er på kontoret primært beskæftiget med sager om pantebrevsinkasso og Realkreditinkasso samt tvangsauktioner. Hun administrerer endvidere ejendomme i konkursboer.

Derudover varetager hun i samarbejde med Jens Fuglesang Christensen værgemålssager, idet Jens Fuglesang Christensen er en af Statsforvaltningens faste værger. Sagerne kan bestå i værgemål i økonomiske forhold, personlige og økonomiske forhold eller særlige værgemål vedrørende f.eks. dispositioner i forbindelse med flytning, dispositioner i relation til salg af fast ejendom m.v.

Baggrund

Lene er udlært som advokatsekretær i 1978. Igennem de mange år på advokatkontor har hun arbejdet med næsten alle sagsområder. Lene har løbende deltaget i kurser inden for sine fagområder.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!