Vidste du at...

- den rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt kan redde både virksomheder og arbejdspladser? 
Tal med en insolvensadvokat, hvis din virksomhed har likviditetsproblemer.

Marianne Sørensen

Silkeborg
Advokat (H), associeret partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 03
Mobil: 
+45 27 28 56 88
E-mail: 

Advokat Marianne Sørensen beskæftiger sig hovedsageligt med insolvens og generel erhvervsret, herunder udarbejdelse af kontrakter, førelse af retssager og rådgivning inden for selskabsretlige forhold. Marianne har en betragtelig proceserfaring og har møderet for både Landsret og Højesteret. Marianne rådgiver desuden i ansættelsesretlige sager.

Marianne er specialiseret inden for insolvensret, herunder primært konkursbehandling. Hun er certifceret insolvensadvokat og medlem af Foreningen Danske Insolvensadvokater. Herudover er hun medlem af SWIC - Scandinavian Women's Insolvency Confederation.

Marianne er ansvarlig for vores afdeling i Brædstrup. Hun bor selv i Brædstrup-området og har derfor et godt lokalkendskab.

”Specialisering” og ”den rigtige løsning for kunden” er nøgleord i Mariannes arbejde. Hun lægger således vægt på, at kunden får en fagligt opdateret og professionel rådgivning med fokus på kundens ønsker og forventninger. Samtidig er det vigtigt for Marianne, at det daglige arbejde, og kommunikationen med kunderne foregår i et uhøjtideligt og tilgængeligt miljø.

Baggrund

Marianne blev beskikket som advokat i 2001. Marianne har tidligere arbejdet som advokat i Viborg, hvor hun også arbejdede med insolvensret, samt hos Bech-Bruun i Aarhus, hvor hun arbejdede med erhvervsret.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!