Marie Rud Hansen

Vidste du at...

- du i et testamente kan bestemme, at arven skal tilhøre dine børn som særeje?
Læs mere om familie & arv..

Marie Rud Hansen

Aarhus
Silkeborg
Advokat (L), associeret partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 64
Mobil: 
+45 30 21 23 56
E-mail: 

Marie Rud Hansen beskæftiger sig primært med familie- og arveret, herunder sager vedrørende: separation og skilsmisse, bidrag, bodeling, forældremyndighed, bopæl, samvær og deleordninger, børnebortførelser, ugifte samlevende, samlivsophævelse, værgemål, skifte af dødsbo samt udarbejdelse af testamenter og ægtepagter.
Derudover har Marie et indgående kendeskab til fonde og fondsretten og fungerer som rådgiver for fondsbestyrelser.

Marie udtaler:
”Jeg kan godt lide at hjælpe mennesker. I mit job er det vigtigt for mig, at jeg kan hjælpe mennesker på både et juridisk og på et menneskeligt plan. Det er en succes for mig, hvis jeg formår at bygge bro mellem mennesker. For mig er det afgørende, at den rådgivning jeg yder, har en høj faglighed, men at rådgivningen samtidig er omsorgsfuld og i øjenhøjde med de mennesker, jeg møder i mit arbejde.”
 

Baggrund

I 2018 blev Marie udpeget af Børne-og Socialministeriet til at være en af de få advokater i Danmark, som Ministeriet anbefaler i sager om internationale børnebortførelser.

Marie har tidligere været ansat i Justitsministeriet, hvor Marie har opnået betydelig erfaring inden for fondsretten og værgemålsret. Justitsministeriet er fondsmyndighed for alle ikke-erhvervsdrivende fonde og permutationsmyndighed for de erhvervsdrivende fonde, og Justitsministeriet er øverste myndighed inden for værgemål.
Under sin studietid har Marie suppleret sin uddannelse med et studiejob, hvor hun gennem en fireårig periode udelukkende beskæftigede sig med udarbejdelse af testamenter og ægtepagter. I de sidste to år af studietiden underviste Marie ved siden af studiejobbet i faget familie- og arveret på Aarhus Universitet.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!