Advokat og direktør Morten Rüdevald

Vidste du at...

- et godt forhandlings resultat oftest bunder i kommerciel forståelse - og ikke juridisk finesse?

Morten Rüdevald

Silkeborg
Direktør, advokat (L)
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 46
Mobil: 
+45 24 41 04 08
E-mail: 

Morten Rüdevald er direktør for Brockstedt-Kaalund og varetager den overordnede daglige ledelse af virksomheden. Morten er herunder ansvarlig for blandt andet strategisk planlægning, udvikling og implementering, økonomistyring, personaleforhold og organisationsudvikling, salg og marketing, IT, risikostyring m.v. 

Derudover fungerer Morten også som advokat, hvor han beskæftiger sig med erhvervsretlig rådgivning, og herunder blandt andet vedrørende områderne køb og salg af virksomheder, selskabsret, kontraktindgåelse, immaterial- og IT-ret samt private equity og venture finansiering. Morten har i den forbindelse en særlig kompetence inden for iværksættere, idet Morten tidligere har været projektleder for det landsdækkende innovationsmiljø Teknologisk Innovation A/S, ligesom Morten tidligere gennem en årrække har været etableringsvejleder.
 

Baggrund

Morten er uddannet som cand.jur. i 1995 og fik sin beskikkelse som advokat i 1998. Morten har gennem årene arbejdet for flere advokatfirmaer, herunder bl.a. Kromann Reumert. Forud for sin tiltrædelse som direktør for det daværende Brockstedt-Rasmussen, var Morten gennem knap 10 år advokat og partner i Advokatfirmaet Ladegaard, Rasmussen & partnere.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!