Sine Andreassen

Vidste du at...

det kræver et testamente, før ugifte samlevende arver hinanden?

Sine Andreassen

Silkeborg
Advokatfuldmægtig
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 70
Mobil: 
+45 30 21 21 67
E-mail: 

Sine Andreassen er advokatfuldmægtig og tilknyttet Brockstedt-Kaalunds privatretsteam, hvor hun beskæftiger sig med familie- og arveret, herunder rådgivning om skilsmisser og separation, bodeling, forældremyndighed, børns bopæl, samvær samt udarbejdelse af testamenter og ægtepagter.
 
Sine lægger stor vægt på, at den enkelte klient får en personlig og forståelig rådgivning, samt en effektiv sagsbehandling.
 

Baggrund

Sine startede hos Brockstedt-Kaalund i 2018 som studentermedhjælper og blev færdig som cand.jur. fra Aarhus Universitet i februar 2019.
 
Under sin studietid har Sine suppleret sin uddannelse med studiejobs, hvor Sine primært har arbejdet med privatret. Derudover har Sine bl.a. undervist i faget Familie- og arveret på Aarhus Universitet.
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!