Søren Hedegaard Frederiksen

Vidste du at...

- immaterielle rettigheder har ofte meget stor værdi, men kun hvis de beskyttes og forsvares?
Læs mere om immaterialret...

Søren Hedegaard Frederiksen

Silkeborg
Advokat, associeret partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 56
Mobil: 
+45 61 22 26 58
E-mail: 

Søren Hedegaard Frederiksen arbejder fortrinsvis med insolvensret, herunder konkurs og rekonstruktion af nødlidende virksomheder. I den forbindelse har Søren opnået certificering som insolvensadvokat af Foreningen Danske Insolvensadvokater.
 
I den anden ende af spektret varetager Søren også sager inden for immaterialretten. Det vil typisk sige sager vedrørende varemærker, patenter, designrettigheder, ophavsret, markedsføring etc., herunder rådgivning omkring beskyttelse af rettighederne samt førelse af sager omhandlende krænkelser af rettighederne.
 
Derudover har Søren erfaring med og fører gerne, almindelige retssager i bred forstand. 
 
Søren kombinerer en god næse for jura med en lige så god næse for købmandskab. Sidstnævnte hjælper ham blandt andet ofte i arbejdet med at afhænde diverse aktiver i konkursboer bedst muligt til glæde for panthavere samt andre kreditorer.
 
Søren har en ganske god teknisk allround viden og forståelse, baseret på en oprigtig interesse herfor, som han med fordel især anvender i sit arbejde med teknisk tunge patentsager.
 
Som ægtefælle til en udøvende kunstner har Søren derudover forståelse for både den æstetiske og kunstneriske verden, hvilket også kommer ham til gode i arbejdet med immaterialretlige sager.  
 
Søren lægger stor vægt på at tilbyde sine kunder praktisk anvendelige løsninger, der er økonomisk rentable.
 
Han udfører sit arbejde med en høj grad af faglighed, grundighed og hurtighed samt med konstant fokus på den enkelte kundes behov.
 

Baggrund

Søren er uddannet cand.jur. i 2007 og fik sin beskikkelse som advokat i 2010. Søren blev ansat hos daværende Brockstedt-Rasmussen i 2010.
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!