Advokat Steen Husbjerg

Vidste du at...

- en advokat er en god tovholder i et dødsbo?

Læs mere om behandling af dødsbo..

Steen P. Husbjerg

Silkeborg
Advokat (H)
Direkte tlf: 
+45 87 22 80 80
E-mail: 

Steen P. Husbjerg er autoriseret bobestyrer ved retten i Viborg og behandler derfor mange dødsboer.
 
En bobestyrer udpeges hvis en af arvingerne ønsker det, hvis der opstår uenighed mellem arvingerne om boets behandling eller hvis alle arvinger er umyndige. Steen har et indgående og mangeårigt kendskab til behandling af dødsboer og de spørgsmål, der opstår i den forbindelse.
 
Som medlem af foreningen af Danske Arveretsadvokater, www.arveretsadvokater.dk, er Steen en kompetent rådgiver såfremt arvingerne ønsker at gennemføre et privat skifte.
 
Derudover er Steen udpeget som beneficeret advokat af Justitsministeriet til at føre straffesager for domstolene. Steen har gennem årene ført et stort antal straffesager og har et indgående kendskab til de allerfleste områder af strafferetten. Han er desuden medlem af Landsforeningen af Forsvarsadvokater. 
 
Han beskæftiger sig endvidere med bodeling i skilsmissesager og er i kraft af sine specialer særdeles erfaren i udfærdigelse af testamente og ægtepagt. Steen er medlem af Danske Familieretsadvokater, www.danskefamilieadvokater.dk
 
Ydermere er Steen uddannet mediator (konfliktmægler) og medlem af Danske Mediatoradvokater, www.danskemediatoradvokater.dk. Han er på dette grundlag udpeget af Justitsministeriet som retsmægler ved Retten i Viborg og Vestre Landsret. Steen påtager sig mæglingsopgaver og har særlig uddannelse i mægling i byggesager.
 

Baggrund

Steen blev beskikket som advokat i 1978 og har arbejdet som advokat i Silkeborg siden.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!