Vidste du at...

- virksomhedsejer, advokat og revisor sammen skaber det vellykkede skifte mellem generationer?
Læs mere om generationsskifte...

Tage Engelbrecht Svendsen

Silkeborg
Advokat (H)
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 43
Mobil: 
+45 20 45 64 44
E-mail: 

Tage er specialiseret inden for selskabsret, virksomhedsoverdragelser og civile retssager. Desuden tilbyder han generel erhvervsretlig rådgivning af virksomheder.

Han har i særlig grad beskæftiget sig med energiret, og herunder rådgiver han offentlige forsyningsværker om alle forhold inden for forsyningsretten.

Derudover varetager Tage miljø- og planlovssager og har fungeret som juridisk rådgiver i forbindelse med talrige kommuneplaner, forureningssager og lokalplaner.

Gennem 25 år har Tage endvidere opbygget et tæt samarbejde med autobranchen, hvor han blandt andet. som juridisk rådgiver har været med til at starte garantiforeningen ”Silkeborg Bilernes By”.

Desuden bruger Tage en del tid på bestyrelsesarbejde.

Tage har en særdeles solid juridisk paratviden, ligesom hans arbejde altid har et højt fagligt niveau. Hurtighed er ganske vist et afgørende parameter i Tages rådgivning, men samtidig lægger han stor vægt på også altid at aflevere et ordentligt produkt til kunden.
 

Baggrund

Tage blev uddannet cand. jur. i 1979 og beskikket som advokat i 1982. Tage arbejdede ved Kammeradvokaten Poul Schmith  i København inden ansættelsen ved daværende Brockstedt-Rasmussen i 1983. I 1985 blev Tage optaget som partner i firmaet.
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!