Advokat Torben Krath

Vidste du at...

-    den gode advokat har evnen til hurtigt at identificere problemstillingen og den bedste løsning …

Torben Krath

Silkeborg
Advokat (H), partner
Direkte tlf: 
+45 69 13 71 44
Mobil: 
+45 40 19 42 40
E-mail: 

Advokat Torben Krath er først og fremmest tvistløser på det erhvervsretlige område. Han beskæftiger sig med retssager og voldgiftssager om alle erhvervsretlige forhold, f.eks. køberet, produktansvar, immaterialret, konkurs, aftaleret, entrepriseret mv. Erfaringen herfra bruger Torben til stor gavn for sine kunder til at rådgive om og udfærdige kontrakter, så fremtidige tvister undgås.
 
Torben har erhvervet sig specialistviden inden for det immaterialretlige område. Han rådgiver om beskyttelse af rettigheder, bistår med registrering og fører såvel forbudssager som retssager omhandlende gyldighed og krænkelse af patenter, varemærker, design, ophavsret og domæner, tillige med sager om produktefterligninger.

Derudover er Torben specialist inden for insolvensretten, og fungerer som kurator i forbindelse med en række konkurser. Torben er certificeret insolvensadvokat af Foreningen Danske Insolvensadvokater, medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel og antaget af Skifteretten i Viborg som fast kurator samt likvidator i tvangsopløsningssager.

Endelig har Torben en særlig viden og erfaring med agent- og forhandlerforhold, entrepriseret, transportret og virksomhedsoverdragelse.

Ud fra en kombination af jura og forretningsmæssige overvejelser søger Torben det resultat, der giver kunden det bedste resultat på bundlinjen. Han går altid et spadestik dybere, hvilket er kendetegnende for en dygtig advokat.

Torben taler et sprog, alle kan forstå. Han forklarer juraen og indviklede faktuelle forhold med almindelige ord, og trækker gerne mere jordnære eksempler frem for at fremme forståelsen. I det hele taget er kommunikation vigtig for Torben. Som trænet procedør og tidligere underviser i juridiske fag har Torben stor rutine i at formidle et budskab og sikre sig, at det bliver opfattet rigtigt. Det gør Torben til en foretrukken rådgiver i f.eks. komplekse, immaterialretlige sager og til at udfærdige kommercielle kontrakter. 

Torben har ført et stort antal retssager ved byretterne, landsretterne, Sø- og Handelsretten samt Højesteret. Han har tillige ført flere sager for voldgiftsretter, herunder voldgiftsretter nedsat af Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed. 

Desuden er Torben uddannet mediatoradvokat og medvirker gerne i mediationer.

Baggrund

Torben blev uddannet cand. jur. i 1985 og beskikket som advokat i 1988. Han blev ansat hos daværende Brockstedt-Rasmussen i 1992, hvor han blev optaget som partner i 1994. 
Torben er bestyrelsesformand i Foreningen Silkeborg Handelsskoles Venner og i Ørredklubben Fremad, Silkeborg samt medlem af bestyrelserne i Fabrikant Anders Winther og hustru fru Karla Winthers mindefond og A. Winther Holding A/S.

   

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!