Nyheder

3-i-1

København får nyt domicil

Den 1. maj flytter vores kontor i København fra lokalerne af ældre dato i Nørregade, indre by til topmoderne faciliteter i et "up-coming" attraktivt område i frihavnen, Nordhavn.
  
Siloerne som danner grundlag for Portland Towers blev opført i 1979 af Aalborg Portland og brugt til at opbevare cement i. Ved ombygningen af siloerne er etableret kontorer udenpå, som "svæver" 24 meter over terræn. Et meget spændende byggeri, som vi vil være stolte over at vise kontorets klienter fremover.
 

Per Buttenschøn

Advokat Per Buttenschøn udtrådte den 24. april som partner hos Brockstedt-Kaalund i Silkeborg.
Kontoret fortsætter i øvrigt fuldstændig uændret, og vores meget dygtige insolvensgruppe med advokaterne Torben Krath, Marianne Sørensen, Søren H. Frederiksen og Line Nejrup er stadig intakt og står fortsat klar til at betjene vores mange kunder inden for insolvensområdet.
 

Ny advokat

Michelle Jarak Jensen fra vores kontor i København blev den 4. april advokat. Stort tillykke til Michelle med kronen på værket efter 5 års studier og 3 års fuldmægtigtid. Den dag, hvor man opnår sin bestalling, er særlig i alle advokaters liv…

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!