Nyheder

Åbningskonference for RummeligUge

I anledning af starten på RummeligUge i Silkeborg inviteres du, din partner og dine ledere til en inspirerende aften med foredrag, musik og god mad. I løbet af aftenen vil der være forskellige indlæg fra oplægsholdere relateret til erhvervslivet samt god mulighed for at netværke.

Formålet med RummeligUge er at synliggøre værdien af fleksibel arbejdskraft for virksomhederne i Silkeborg kommune. Vi kan alle ende i en situation, hvor kroppen siger fra overfor den klassiske 37 timers arbejdsuge, men det betyder ikke, at kompetencerne eller lysten til at arbejde er væk. Målet er at vise, hvilken værdi én times arbejde om ugen kan skabe i din virksomhed, samt at synliggøre den kæmpe værdi, det skaber for de mennesker, som brænder for at komme med på holdet, få kolleger og en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Konferencen er arrangeret i et samarbejde mellem Silkeborg Kommune, Jobcenter Erhverv, Erhverv Silkeborg m.fl. De ser alle gerne så stor deltagelse som muligt.

Tid: Tirsdag den 10. september kl. 17.00 - 21.30. (Dørene åbner for netværk kl.16.30)
Sted: Arena Midt, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup.

Se invitationen og læs mere om konferencen her...

Tilmeld dig til åbningskonferencen her...

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!