Nyheder

Advokatbranchen i opbrud

Morten Rüdevald og Henrik Lyhne har i samarbejde med konsulent Jan Arnoldi skrevet pjecen "Advokatbran-chen i opbrud - en praktisk guide til udfordringerne i advokatbranchen". På bagsiden skriver forfatterne om pjecens indhold:

"Advokatbranchen i opbrud er en pjece om en branche, der over de sidste 10-15 år har oplevet behovet for en øget specialisering af den leverede rådgivning og en større professionalisering af den daglige ledelse.
Denne pjece behandler med en praktisk indgangsvinkel en række af de udfordringer, som advokatbranchen står overfor i et markedsmæssigt og ledelsesmæssigt perspektiv. Pjecen giver ikke en færdigpakket opskrift
til en god og lang karriere som advokat, men den giver forhåbentlig anledning til eftertanke og refleksion over, hvor branchen er på vej hen, og hvordan de enkelte advokatfirmaer kan arbejde på at finde den rette vej hver for sig – og ikke blot følge med strømmen."

Klik og læs pjecen her. (For at bladre i pjecen kan du bruge piletasterne til højre og venstre.)

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!