Nyheder

Advokatfuldmægtig - med fokus på privatret

Til vores kontor i Silkeborg søger vi en advokatfuldmægtig gerne med erfaring og med ønske om specialisering inden for familie-og arveretten. Stillingen er et vikariat med tiltrædelse snarest muligt og frem til marts 2017.

Vi har et stærkt privatretsteam og oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer. Samtidig finpudser vi hele tiden vores ydelser, så vores klienter får den bedste rådgivning og positive oplevelser. Din arbejdsdag vil blive præget af klientkontakt, sagsbehandling og sparring med resten af teamet og kontoret. Udover dine faglige kompetencer lægger vi vægt på, at 

  • du er engageret og ansvarsbevidst 
  • en dygtig kommunikator
  • i stand til at arbejde selvstændigt og indgå i teamarbejde
  • har IT flair

Privatretsteamets værdier er professionalisme, omsorgsfuldhed og humor. Du skal naturligvis se dig selv i disse værdier – det bliver afgørende for din succes.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om jobbet så kontakt partner, advokat Karen Marie Jespersen tlf. 69 13 71 19 – kmj@bklaw.dk, alternativt advokat Marie Rud Hansen tlf. 69 13 71 64 – mrh@bklaw.dk

Send din ansøgning til Karen Marie Jespersen på kmj@bklaw.dk.

Ansøgningsfrist den 19. november 2015. Samtaler gennemføres 25. og 26. november 2015.

Om firmaet

Brockstedt-Kaalund er et større landsdækkende advokatfirma med kontorer i Silkeborg og København. Vi beskæftiger ca. 70 medarbejdere, hvoraf mere end 30 er jurister.

Vi yder komplet juridisk rådgivning til virksomheder inden for alle grene af erhvervsretten, ligesom vi har jurister med speciale i offentlige institutioner og private organisationer. Desuden har vi en række specialister i rådgivning af enkeltpersoner i sager inden for privatretten.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!