Nyheder

​Børne- og ungeydelse kan ikke deles!

I april 2019 fremsatte den daværende skatteminister et lovforslag om ligedeling af børne- og ungeydelsen – den såkaldte børnecheck. Det var forventet, at lovforslaget skulle træde i kraft pr. 1. januar 2020, men lovforslaget blev ikke færdigbehandlet i Folketinget som planlagt i maj 2019, da der blev udskrevet folketingsvalg, hvorefter vi fik en ny regering.

Der er en formodning om, at den nuværende regering ønsker at gennemføre en lovændring, så børne- og ungeydelserne for fremtiden deles mellem forældrene.

På nuværende tidspunkt er det dog fortsat uvist, hvornår og hvordan Folketinget igen vil tage stilling til reglerne om børne- og ungeydelsen.

Læs om lovforslaget og de nuværende regler om ligedeling af børne- og ungeydelse her...

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Kontakt en af vores specialiserede famlieretsadvokater på tlf. 87 22 80 80 eller e-mail familieretsadvokaten@bklaw.dk, hvis du har spørgsmål til reglerne eller brug for hjælp til en konkret sag.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!