Nyheder

Brockstedt-Kaalund åbner kontor i Aarhus

Hidtil har vi ved Brockstedt-Kaalund ydet full-service til kunder i Østjylland og resten af Jylland via kontoret i Silkeborg og filialen i Brædstrup. Den 2. januar 2020 har vi nu åbnet et ekstra kontor på Nørreport i Aarhus. Det nyetablerede kontor vil i første omgang have 8 medarbejdere, der trækker på andre specialiserede advokater i Silkeborg og København.

Tættere på kunder og samarbejdspartnere i Østjylland

”Vi oplever øget efterspørgsel efter vores specialiserede advokatydelser og ønsker nu at komme tættere på vores kunder og samarbejdspartnere i Østjylland. Vi er fleksible og tilgængelige for vores kunder, og afholder både skypemøder og fysiske møder i hele landet. Desuden er vi en del af et internationalt netværk af advokater og løser således internationale opgaver”, siger Managing Partner Henrik Lyhne.

Vi differentierer os  

”Vi vil i højere grad kunne tilbyde højt specialiserede advokatydelser inden for både erhvervsret og privatret. Vi differentierer os fra de største advokatfirmaer ved at kunne tilbyde rådgivning inden for privatretten, som vi oplever en stigende efterspørgsel efter fra mindre og mellemstore virksomheders ejerkredse og selvstændige erhvervsdrivende i forbindelse med generationsskifte og andre ændringer i virksomhederne.
 
Derudover tilbyder vi høj grad af tilgængelighed og vores kunder vil således opleve en direkte kontakt og resultatorienteret rådgivning fra vores advokater, hvor ordentlighed og kvalitet i rådgivning og samarbejde er kendetegnende for Brockstedt-Kaalund. Vi værner om tætte og langvarige relationer til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere”, udtaler Henrik Lyhne.

Strategisk mål

”Vi har et strategisk mål om at vækste ved fusion og organisk vækst. Med åbning af nyt kontor ser vi muligheder for at vækste yderligere og er overbeviste om, at vores full-service koncept med høj grad af specialisering inden for det privat- og erhvervsretlige, vil være et super godt alternativ til de helt store advokatfirmaer og de mindre advokatfirmaer med generalister.  
Desuden er vi interesserede i at kunne tiltrække og ansætte de bedste jurister og medarbejdere, der ønsker at blive boende og arbejde i København og Aarhus.”, siger Henrik Lyhne.

Fusionspartnere i Aarhus

Brockstedt-Kaalund har en professionel ledelsesstruktur med indehavere, beslutningskompetent bestyrelse og direktør, samt en optimeret, smidig og omkostningslet administration, der sikrer compliance af GDPR, Hvidvaskloven og øvrig lovgivning, samt varetager HR, økonomi, IT, markedsføring og øvrig service.
 
”Vi har en strategi, hvor vi altid er åbne for en dialog om muligheder for fusion og nye partnere, der matcher vores værdier og kan bidrage signifikant til yderligere vækst i Aarhus og Østjylland”, udtaler Henrik Lyhne.        

Kontorets nye adresse

Adressen til det nye kontor er:
Brockstedt-Kaalund
Nørreport 26, Baghuset, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Telefon- og åbningstider

Se telefon- og åbningstider her...

Har du spørgsmål?

For yderligere information kontakt advokat og Managing partner Henrik Lyhne på tlf. 22 15 44 40 eller hly@bklaw.dk.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!