Nyheder

Brockstedt-Kaalund fissionerer pr. 1. juli 2020

Brockstedt-Kaalund, Silkeborg er i øjeblikket ved at undersøge mulighederne for en større fusion med et andet landsdækkende advokatfirma. Grundet en interessekonflikt i den forbindelse, er advokat og partner, Johnny H. Madsen samt hans 7 medarbejdere på Aarhus-kontoret desværre nødt til at udtræde af Brockstedt-Kaalund. De fortsætter dog deres rådgivning i Aarhus-lokalerne og fusionerer med DreistStorgaard Advokater A/S pr. 1. juli 2020.

Advokat Johnny H. Madsen og hans team fusionerede med Brockstedt-Kaalund i 2018. De har siden været en betydningsfuld del af Brockstedt-Kaalunds insolvensafdeling med rådgivning indenfor forskellige erhvervsretslige områder herunder inkasso og konkurs m.m. 

Såvel den udtrædende som de fortsættende parter beholder egne kunder. 

Strategisk mål

”Ved Brockstedt-Kaalund har vi et strategisk mål om at vækste ved fusion og organisk vækst. Med den eventuelle nye fusion ser vi muligheder for at vækste yderligere og er overbeviste om, at vores full-service koncept med høj grad af specialisering inden for det privat- og erhvervsretlige kan styrkes. Det advokatfirma, som vi snakker fusion med, er stærke på områder, hvor vi ikke er det, og omvendt er vi stærke, der hvor de ikke er det. Vi vil derfor komme til at supplere hinanden godt i vores rådgivning indenfor både erhvervsret og privatret”, siger advokat og managing partner Henrik Lyhne.
”Det andet advokatfirma har den samme virksomhedskultur som Brockstedt-Kaalund, og vi vil derfor kunne bevare vores gode kultur og ånd i firmaet. Med den nye fusion vil vores virksomhed blive fremtidssikret til gavn for os alle”, udtaler Henrik Lyhne.
”Vi vil dog komme til at savne Aarhus-kollegaernes kompetencer og gode energi – og ønsker dem god vind fremover.”, supplerer Henrik.

Eventuel ny fusion

På nuværende tidspunkt har Brockstedt-Kaalund ca. 70 ansatte i Silkeborg, Aarhus og København. 
Hvis den nye fusion gennemføres, vil medarbejderne i Silkeborg fortsat være at finde på det nuværende kontor i byen – og derudover vil det nye firmas stab blive styrket med flere medarbejdere i både Silkeborg, Aarhus og København. 

Kontakt Brockstedt-Kaalund

For yderligere information kontakt advokat og managing partner Henrik Lyhne på tlf. 22 15 44 40 eller hly@bklaw.dk.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!