Nyheder

Brockstedt-Kaalund fusionerer og ændrer ledelses- og organisationsstruktur

Hidtil har Brockstedt-Kaalund i København og Silkeborg været drevet som to selvstændige kontorer med fælles markedsføringsplatform. Men med virkning fra 1. januar 2019 er de to kontorer fusioneret, så de nu udgør en samlet økonomisk enhed. 

Ny administrationschef

I forbindelse med fusionen er advokat Henrik Lyhne tiltrådt som managing partner, og René Nymann er ansat som administrationschef. René har ansvar for økonomi, HR, IT, Compliance, generel administration m.m.

Læs mere om René Nymann her... 

Brockstedt-Kaalunds partnerkreds

Partnerkredsen ved Brockstedt-Kaalund består fra Silkeborg af advokaterne Jens Fuglesang Christensen, Allan Kobæk, Jørgen Dreyer, Torben Krath, Tom Jensen, Henrik Lyhne, Johnny H. Madsen samt Karen Marie Jespersen og fra København af advokaterne Anders Hammer Hansen, Ole Larsen og Charlotte Møller Larsen
Til partnerkredsen er der tilknyttet tre associerede partnere; advokat Marie Rud Hansen, advokat Søren Hedegaard Frederiksen og advokat Marianne Sørensen.
Alle partnere er aktive advokater og fungerer i det daglige som sagsbehandlere på lige fod med de øvrige jurister i firmaet.

Brockstedt-Kaalunds nye bestyrelse

Brockstedt-Kaalunds bestyrelse består nu af partnerne Karen Marie Jespersen, Johnny Madsen, Jens Fuglesang Christensen og Anders Hammer Hansen med sidstnævnte som bestyrelsesformand.

Et full-service advokatfirma

Med fusionen opnås et tættere samarbejde mellem de to kontorer, og vi bliver i stand til at yde full-service for alle vores kunder i både København og Silkeborg.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!