Nyheder

Brockstedt-Kaalund får ny partner

Brockstedt-Kaalund optager advokat Johnny H. Madsen som ny partner.
 
Efter optagelsen af Johnny H. Madsen vil Brockstedt-Kaalund bestå af 65 medarbejdere, hvoraf de 55 vil befinde sig på hovedkontoret i Silkeborg, mens de resterende befinder sig på firmaets kontor i København.

En slagkraftig ny partner

Brockstedt-Kaalund er allerede et af de toneangivende advokatfirmaer i Midtjylland og udgør med sin størrelse og sin faste repræsentation i København et godt alternativ til de større advokatkontorer i bl.a. Århus og København, og med Johnny H. Madsen ombord kommer der endnu mere fart over feltet.
 
”Med optagelsen af Johnny H. Madsen får Brockstedt-Kaalund en slagkraftig ny partner, der er en af branchens førende advokater indenfor specialiseret insolvens og inkasso. Vi ser derfor frem til at få endnu mere styrke indenfor nogle områder, som traditionelt altid har været stærke på vores kontor i både Silkeborg og København” siger advokat Morten Rüdevald, der er direktør for Brockstedt-Kaalund.  

Hjem til Silkeborg

Johnny H. Madsen var i en årrække først ansat og siden partner i det daværende Kaalund & Partnere, som i 2013 fusionerede med Brockstedt-Rasmussen og blev til Brockstedt-Kaalund. Han forlod dengang kontoret for at prøve kræfter med et større kontor i Aarhus. Med tiden er han blevet en af Danmarks mest benyttede advokater indenfor konkurser og rekonstruktioner i landbruget samt specialiseret pengeinstitutinkasso, og han har således en række pengeinstitutter og realkreditinstitutter som kunder.
 
Johnny H. Madsen har ikke fortrudt skiftet til Aarhus i sin tid, men nu er det efter hans opfattelse tiden til at vende næsen hjemad til sit gamle kontor og til Silkeborg. ”På mange måder er det som at vende hjem. Jeg har haft nogle gode år i Aarhus, men glæder mig til at vende tilbage til den kollegialitet, gode stemning og høje faglighed, som Brockstedt-Kaalund er kendt for” siger Johnny H. Madsen.

Flytning til Silkeborg

Pr. 20. august 2018 flytter Johnny H. Madsen fysisk sammen med sine 5 medarbejdere, der bl.a. tæller advokat Nicolas Mikkelsen samt seniorrådgiver og tidligere områdedirektør i Nordea Karsten Pedersen, ind i domicilet på Godthåbsvej 4 i Silkeborg, hvor Brockstedt-Kaalund har til huse, og hvor de øvrige medarbejdere står klar til at tage godt imod deres nye kollegaer.

Yderligere information

Hvis du har nogle spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Rüdevald på tlf. 24 41 04 08 eller mru@bklaw.dk

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!