Nyheder

Brockstedt-Kaalund tager over i Brædstrup

Når advokat Arne Bo Larsen den 31. marts drejer nøglen om til sit kontor i den gamle stationsbygning på Jernbanegade i Brædstrup og helliger sig sit pensionistliv, er det alligevel ikke helt slut med advokatkontorer i Brædstrup, som først forventet. Nøglerne til lokalerne overdrager han til Brockstedt-Kaalund, der fra 1. april vil have en advokat på kontoret mindst én dag om ugen og i øvrigt efter behov.

Et perfekt match

Ejeren af stationsbygningen Lidegaard Revision har siden Arne Bo Larsen meddelte, at han ville indstille advokat-karrieren, været på udkig efter et nyt advokatfirma, der kunne være interesseret i lokalerne. ”En by som Brædstrup skal have et advokatkontor. Det er vigtigt for byen, at juridisk rådgivning er inden for rækkevidde”, siger Edel Bertelsen fra Lidegaard Revision. Samtidig er kombinationen af et revisionsfirma og et advokatfirma under samme tag ifølge Jens Erik Lidegaard nærmest perfekt. ”Med en advokat i huset kan vi altid tilbyde vores kunder umiddelbar juridisk bistand. Det har klart en værdi for både kunderne og os”.
 
Arne Bo Larsen supplerer; ”For mig er det selvfølgelig dejligt, at der stadig vil være liv på kontoret efter min pension. Der har været advokater i Brædstrup i mands minde, og jeg har selv drevet advokatfirma i Brædstrup siden 1979. Jeg er rigtig glad for, at den æra ikke slutter med mig”.
 

Det bedste fra to verdener

Som fast ankerkvinde til at bemande kontoret har Brockstedt-Kaalund valgt advokat Marianne Sørensen, som er en erfaren advokat, der har været i branchen siden 1998, og som har arbejdet hos Brockstedt-Kaalund i Silkeborg siden 2008.
 
Med hus, mand og datter i Rask Mølle har Marianne Sørensen længe ønsket at komme lidt tættere på lokalområdet: ”Jeg glæder mig til at komme i gang og møde borgerne i Brædstrup og de lokale erhvervsdrivende”, siger hun. ”Det er vigtigt for mig, at jeg ikke blot bliver en advokat fra Silkeborg, der er på hurtig visit i byen en gang imellem, men at jeg også bliver en lokal Brædstrup-advokat, der er fast forankret i området”.
 
Brockstedt-Kaalund har allerede kontorer i Silkeborg og København og har med sine næsten 60 medarbejdere, hvoraf 50 sidder i Silkeborg, en stor juridisk ekspertise indenfor en lang række sagsområder. ”Det betyder, at vi kan yde service inden for både erhvervsret og privatret, og vi tager derfor gerne mod erhvervssager og hushandler, testamenter m.v.”, siger advokat og direktør for Brockstedt-Kaalund, Morten Rüdevald.

”Med denne løsning får vores kunder i Brædstrup og omegn det bedste fra to verdener. En lokal advokat på et lokalt kontor midt i Brædstrup by, som samtidig har et juridisk bagland, man ellers skal til langt større byer for at finde”, supplerer Marianne Sørensen.
 

En driftig by

Morten Rüdevald, der er født og opvokset i Brædstrup, afslutter meget sigende med disse ord ”Brædstrup er en driftig by, fyldt med arbejdsomme mennesker - den næststørste by i Horsens Kommune. Selvfølgelig skal Brædstrup have sit eget advokatkontor. Det er nu op til os og borgerne i Brædstrup at bevise, at den tese holder vand”.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!