Nyheder

Erhvervsstyrelsen får nyt registreringssystem

Siden fredag den 6. marts har det været slut med at registrere selskabsændringer via Erhvervsstyrelsens registreringssystem Webreg. Fremover skal alle registreringerne gå via Virk.dk.

Der åbnes først for selskabsregistreringer igen onsdag den 11. marts kl. 9.00. Den nye registreringsløsning giver muligheder for at foretage en bredere palet af indberetninger end den hidtidige Webreg-løsning. Fra onsdag den 11. marts er det således f.eks. muligt digitalt at anmelde start af alle virksomhedsformer - også iværksætterselskaber. Det vil også være muligt at registrere omdannelser, statusskift og visse andre ændringer, som ikke kan lade sig gøre i de nuværende selvbetjeningsløsninger.

Den nye løsning har desuden indbygget en adviseringsfunktion. Den betyder, at systemet fremover automatisk adviserer personer, der registreres ind i selskabsledelser. Adviseringen bliver sendt via Digital Post.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!