Nyheder

Jyllands største familie- og arveretsafdeling

Familie- og arveretAdvokatfirmaet Brockstedt-Kaalund kan nu bryste sig af at have Jyllands største familie- og arveretsafdeling. Med sine 5 jurister og 6 sekretærer, der alle til dagligt beskæftiger sig med familie- og arveret, sikrer afdelingen høj kvalitet og effektiv sagsbehandling i din sag.

Familie-og arveretsafdelingen er et velfungerende og fasttømret team, der sparrer med hinanden og giver hinanden en hjælpende hånd i de sager, hvor der måtte være behov for det.

Ved at vælge en advokat, der er en del af et samlet team – og ikke blot en del af et kontorfællesskab - har du altid flere sæt øjne på din sag, og du er dermed sikret en større grad af specialistviden og specialisterfaring.

Familie- og arveretsteamet er specialister inden for f.eks. skilsmissesager, bodelingssager, samlivsophævelser, forældremyndighed- og bopælssager, tvangsfjernelsessager, ægtepagter og testamenter samt dødsbobehandling. Alle vores advokater sætter en stor ære i at holde sig opdateret på den nyeste viden på området.

Brockstedt-Kaalunds familieretsteam

Advokaterne i Brockstedt-Kaalunds familieretsteam består af: 

Advokat Karen Marie Jespersen, tlf. 69 13 71 19 eller kmj@bklaw.dk 
Advokat Emma Hertel Theilmann, tlf. 69 13 71 47 eller eht@bklaw.dk
Advokat Christina Ruby, tlf. 69 13 71 64 eller cru@bklaw.dk
Advokatfuldmægtig Charlotte Beck, tlf. 69 13 71 65 eller cbe@bklaw.dk
Advokatfuldmægtig Sine Andreassen, tlf. 69 13 71 70 eller san@bklaw.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende rådgivning.

Information om familie- og arveret

Læs mere om Brockstedt-Kaalunds familieretsteam på familieretsadvokaten.dk. Her finder du desuden nyttig information om familie- og arveret, deriblandt skilsmisse, bodeling, forældremyndighed, ægtepagter, testamente m.m.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!