Nyheder

Fastansat advokatfuldmægtig

Brockstedt-Kaalund Advokatpartnerselskab har nu fastansat advokatfuldmægtig Sine Andreassen til rådgivning inden for familie- og arveret.

Sine Andreassen startede hos Brockstedt-Kaalund i 2018 som studentermedhjælper, blev færdig som cand.jur. fra Aarhus Universitet i februar 2019 og har derefter været ansat som advokatfuldmægtig i et barselsvikariat i Brockstedt-Kaalunds privatretsteam. Pr. 1. februar er hun nu blevet fastansat advokatfuldmægtig. 

Sine er allerede travlt beskæftiget i Brockstedt-Kaalunds familieretsteam. Hun arbejder med familie- og arveret, herunder rådgivning om skilsmisser og separation, bodeling, forældremyndighed, børns bopæl, samvær, ægtepagter, testamenter m.v.

Vi sætter stor pris på Sine. Hun er rigtig dygtig, bidrager med ny viden og er meget professionel i sin rådgivning. Samtidig er hun rigtig sød og imødekommende – både overfor klienter og kollegaer. Vi er glade for at have hende på holdet og ser frem til det fortsatte samarbejde.

Læs mere om advokatfuldmægtig Sine Andreassen her...

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!