Nyheder

Brockstedt-Kaalund fusionerer med NJORD Law Firm

Brockstedt-Kaalund og NJORD Law Firm sammenlægger deres virksomheder og danner dermed Danmarks ottende største advokatfirma.

De to advokatfirmaer slår sig sammen under navnet NJORD den 1. november 2020 og tæller derefter mere end 260 medarbejdere i Danmark og Baltikum. Sammenlægningen er en markant styrkelse af kapaciteten og giver mulighed for i højere grad at udnytte specialer – også internationalt.

"Det vil have vores fortsatte fokus fremover at skabe gode teams med engagerende faglige udfordringer i fællesskab med kollegaer og med fleksibilitet i arbejdsdagen", siger Lars Lokdam, Managing Partner hos NJORD Law Firm.

Hvad betyder størrelsen?

"Størrelse er en vigtig faktor i advokatbranchen. Fagligheden forfines, stordriftsfordele holder omkostningerne nede pr. advokattime, og synligheden tiltrækker den dygtigste arbejdskraft. Vi kan drive vores forretning bedre og mere effektivt sammen«, siger Lars Lokdam, Managing Partner hos NJORD Law Firm. Brockstedt-Kaalund har tidligere på året meldt ud, at de var klar til at udvide forretningen med en fusion.

"Vi har længe ønsket at blive en større spiller i Midtjylland. For os er det vigtigt at være i bevægelse og gribe de muligheder, der kan drive vores forretning til eliten af den danske advokatbranche. Fusionen med NJORD imødekommer vores ønsker, og det faglige match mellem kompetencer er nærmest perfekt", siger Henrik Lyhne, Managing Partner hos Brockstedt-Kaalund.

Kompetencematch

Den nye virksomhed er fokuseret på at fastholde og udvide de to oprindelige advokatvirksomheders kernekompetencer inden for den specialiserede erhvervsrådgivning og dele af privatrådgivningen.

"Sammenlægningen er en markant styrkelse. NJORD og Brockstedt-Kaalund er på flere områder et eminent kompetencematch, som vil komme forretningen og vores klienter til gode på en lang række områder", siger Lars Lokdam, Managing Partner hos NJORD Law Firm.

Brockstedt-Kaalund har bl.a. et stærkt insolvensteam, som i sammenlægningen med NJORDs kontor i København, der huser mange højt specialiserede afdelinger, bliver i stand til at løfte insolvensopgaver i den helt tunge ende.
Den nye volumen vil desuden gøre det muligt at integrere ny teknologi i et større omfang – dette gælder både optimering af de interne processer og udvikling af legal tech-services til klienter.

Nationale og internationale ambitioner

"NJORD vil fortsat gerne vokse i Danmark med dem, der tror på solid faglighed og en stærk international profil. Med Danmarks største tysktalende afdeling og jurister fra alle nordiske lande arbejdende fra kontoret i København skal det internationale fortsat have høj prioritet", siger Lars Lokdam, Managing Partner hos NJORD Law Firm.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål til fusionen, er du velkommen til at kontakte Advokat og Managing Partner ved Brockstedt-Kaalund, Henrik Lyhne, eller Managing Partner Lars Lokdam hos NJORD Law Firm.

Advokat og Managing Partner Henrik Lyhne, Brockstedt-Kaalund, tlf. 69 13 71 50 eller e-mail hly@bklaw.dk 
Managing Partner Lars Lokdam, NJORD Law Firm, tlf. 77 40 11 43 eller e-mail ll@njordlaw.com

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!