Nyheder

Gratis rådgivning og sparring til virksomheder i krise

Udover hjælp i form af diverse økonomiske støttepakker, kan det være mindst lige så vigtigt i forhold til at få en virksomhed gennem corona-krisen, at virksomheden får den rigtige rådgivning til at håndtere krisen.
 
En oplagt mulighed for rådgivning er gennem Early Warning, der er en dansk offentligt finansieret organisation, som yder gratis, fortrolig og uvildig rådgivning og sparring til erhvervsvirksomheder i krise. Det kan både være virksomheder i egentlig økonomisk krise, men også virksomheder, der af anden grund er i krise, f.eks. ved alvorlig sygdom hos ledelsen eller ejerne.
 
Early Warning er forankret i de regionale Erhvervshuse, og driften finansieres via finansloven, de 5 regioner samt Holstebro Kommune. Early Warning er i stort omfang drevet af frivillige rådgivere. Omkring 100 erhvervsledere – både tidligere og aktive – samt et antal specialister er tilknyttet og rykker dagligt ud til kriseramte virksomheder med kort varsel. Derudover er der ansat flere Early Warning konsulenter, som står for den indledende screening af virksomhederne, kontakten til de frivillige og driften af organisationen i øvrigt.
Hos Early Warning kan virksomheder altså få gratis hjælp i en krisesituation af et stort netværk af kompetente og erfarne erhvervsfolk - ofte ledere og ejerlejere med erfaring fra egen virksomhed.
 
Early Warning har også mulighed for at trække på dygtige insolvensadvokater og derigennem at hjælpe virksomheder i krise. Advokat og partner Anders Hammer Hansen ved Brockstedt-Kaalund er blandt de insolvensadvokater, der er tilknyttet Early Warning til at bistå med at rådgive virksomheder i krise.
 
På Early Warnings hjemmeside earlywarning.dk kan du læse meget mere om, hvad Early Warning kan tilbyde virksomheder i krise.
 

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til en konkret sag, er du velkommen til at kontakte advokat Anders Hammer Hansen på tlf. 33 34 74 04 eller e-mail ahh@bklaw.dk.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!