Nyheder

Hvem arver din pension?

Familieretsadvokat Karen Marie Jespersen fortæller, at hun ganske ofte har møder med mennesker, der ikke har gjort sig helt klart, hvem der arver pensionsopsparingerne. Ofte er der opsparet ganske betydelige beløb på en pensionsopsparing. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at pensionen går til de rette.

Ved ganske få klik på dit pensionsselskabs hjemmeside er det med brug af dit NemID muligt at sikre, at den rette arving står som såkaldt begunstiget. Det er derfor ganske let og hurtigt, at sikre sig, at udbetalingen af din pension går til den eller de rette, hvis du dør.

Hvis du bliver skilt eller ophæver et samlivsforhold, anbefaler advokat Karen Marie Jespersen altid, at pensionerne gennemgås. Står din tidligere samlever eller ægtefælle stadig som begunstiget uden, at det reelt er dit ønske, kan det give masse af besvær for de efterladte.

Læs mere om, hvad der sker med din pension ved død og skilsmisse her...

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Har du brug for nærmere oplysninger om, hvordan du sikrer, at din pensionsopsparing går til de rette, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede familie-og arveretsadvokater.

Advokat Karen Marie Jespersen, tlf. 69 13 71 19 eller kmj@bklaw.dk 
Advokat Emma Hertel Theilmann, tlf. 69 13 71 47 eller eht@bklaw.dk
Advokat Christina Ruby, tlf. 69 13 71 64 eller cru@bklaw.dk
Advokatfuldmægtig Charlotte Beck, tlf. 69 13 71 65 eller cbe@bklaw.dk
Advokatfuldmægtig Sine Andreassen, tlf. 69 13 71 70 eller san@bklaw.dk

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!