Nyheder

Hvordan står du hvis kærligheden brister?

På årets "Folkemødet" på Bornholm holder Danske Familieadvokater et indlæg på fredag den 12. juni kl. 14.30-16.00 under titlen "Hvordan står du, hvis kærligheden brister?".

Live retssag 

Som titlen antyder handler oplægget om skilsmisse, men med en ny spændende indgangsvinkel:

"Danske Familieadvokater inviterer indenfor i folkeretten til en live retssag, hvor du ser, hvordan pension, bolig og formue deles, hvis ægteskabet brister. Forbered dig på at blive overrasket! Efter retssagen spørger vi eksperter, hvordan de vil ændre den danske retsvirkningslov fra 1925!"

Karen Marie Jespersen fra vores familieretsafdeling deltager i oplægget, som en af advokaterne i panelet under retssagen. 
 

Ændring af retsvirkningslov fra 1925? 

Er det rimeligt, at en ældgammel lov fra 1925 bestemmer, hvordan jeres aktiver skal fordeles mellem jer i tilælde af skilsmisse? Nu har du muligheden for overvære en typisk skilsmisse retssag samt høre eksperternes forslag til ændring af retsvirkningsloven.

Læs mere om oplægget på Folkemødet her

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!