Nyheder

Informationsmøde om arv til velgørende organisationer

Børn fra Cambodja, fotograf Jens Honore

Mange danskere ønsker at skænke en del eller hele deres arv til SOS-Børnebyerne eller en anden velgørende organisation. Men de skriver ikke testamente, og derfor ender deres arv ikke dér, hvor den var tiltænkt. Uden et testamente bliver arven nemlig fordelt efter arveloven.

Brockstedt-Kaalund og SOS-Børnebyerne holder informationsmøde torsdag den 27. september om testamenter og arv til velgørende organisationer. På mødet vil du komme til at høre om SOS-Børnebyernes arbejde og de gældende juridiske regler for oprettelse af testamente og fordeling af arv, herunder fordele ved at betænke en velgørende organisation.

Oplægsholdere:
- En frivillig fra SOS-Børnebyerne
- Karen Marie Jespersen, advokat hos Brockstedt-Kaalund. Karen Maries primære arbejdsområde er familie- og arveret. På arveretsområdet tager hun sig bl.a. af udarbejdelse af testamenter, dødsbobehandling og rådgivning i arvesager. Du kan læse mere om advokat Karen Marie Jespersen her…

Tid: Torsdag den 27. september kl. 14 - 16
Sted: Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg
Tilmeldingsfrist: Senest den 22. september på tlf. 31 90 51 43 mellem kl. 10-12 eller på e-mail: ansvej77@gmail.com
Arrangementet er gratis at deltage i.

Hvis du har nogle spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jens Bæk fra SOS-Børnebyernes Lokalgruppe-Silkeborg på tlf. 31 90 51 43.

Vi glæder os til at se dig og dele vores viden med dig.

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Hvis du har nogle spørgsmål til reglerne omkring arv til en velgørende organisation, er du velkommen til at kontakte Brockstedt-Kaalunds advokat Karen Marie Jespersen på tlf. 69 13 71 19 eller e-mail kmj@bklaw.dk.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!