Nyheder

Marie har opnået møderet for Landsretterne

Advokat Marie Rud HansenDet er med stor glæde, at vi i Brockstedt-Kaalund kan sige tillykke til endnu en advokat på kontoret med møderet for Landsretterne. Vores kollega, advokat Marie Rud Hansen har, selvom hun kun har været advokat i 1 år, allerede bestået sin prøvesag nr. 2 og kan nu kalde sig advokat med møderet for Landsretterne.

For Marie er det en stor personlig tilfredsstillelse nu at kunne hjælpe kontorets kunder i begge retsinstanser, hvis en dom bliver anket til Landsretten. Marie er en del af kontorets privatsretsteam og har gennem hele sin ansættelse som fuldmægtig og advokat på kontoret udelukkende beskæftiget sig med familie-og arveretlige problemstillinger. Marie rådgiver private om oprettelse af testamente og ægtepagter, ligesom hun bistår i forbindelse med samlivsophævelser, skilsmisser og børnesager med møder både i Statsforvaltningen, retterne (og nu også Landsretterne !) og børne-og ungeudvalget.

Læs mere om Marie Rud Hansen her.  

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!