Nyheder

Marie Rud Hansen - færdig som advokat

Marie Rud Hansen har efter godt 2 år på kontoret hos Brockstedt-Kaalund afsluttet sin uddannelse, og kan nu kalde sig advokat. I perioden har hun været en del af vores team for familie og arveret, hvilket hun under sin nye titel fortsætter med.

Passioneret omkring familieret

Marie har fundet sit ståsted ved Brockstedt-Kaalund, hvor hun inden for sit fagområde arbejder ihærdigt på at hjælpe private mennesker.
Maries primære arbejdsområder er:
•    Ægtepagter
•    Testamenter
•    Separation/skilsmisse
•    Bodeling
•    Forældremyndighed over børn
•    Bopæl og samvær
•    Arveforhold
•    Værgemål for børn og voksne

Baggrund – Silkeborgpigen hjem igen

Marie er født og opvokset i Silkeborg. Marie er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. Under sin studietid underviste Marie på universitetet i faget familie- og arveret som studenterinstruktor. Efter studiet fik Marie ansættelse inden for Justitsministeriets område i København. Her beskæftigede hun sig primært med fondsret og personret, særligt værgemål. Men Marie savnede Silkeborg, og da familieretten altid har været hendes store passion, var tiden inde til at flytte tilbage til Silkeborg, da muligheden for et job hos Brockstedt-Kaalund som advokatfuldmægtig med speciale inden for familieretten bød sig.

Kontakt Marie Rud Hansen på T: 6913 7164 eller på E: mrh@bklaw.dk 

Se Maries profil her

Abonnerer du på mja.dk, så se pressemeddelelse her.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!