Nyheder

Morgenmøde om persondataloven

Store mængder af personoplysninger om medarbejdere eller kunder kan komme i hænderne på de forkerte, når virksomheder oplever brud på sikkerheden – og fra maj 2018 bliver straffen for at overtræde persondataloven også skærpet.

Brockstedt-Kaalund, Intranote og ErhvervSilkeborg inviterer til morgenmøde fredag den 15. september og giver dig overblik over, hvilke krav, din virksomhed vil møde, når den nye lov træder i kraft.
På mødet vil du komme til at høre om, hvor din virksomhed først og fremmest bør rette fokus for at leve op til reglerne. Du får også en praktisk indføring i, hvordan du gør, og hvilken proces, du skal have sat i gang for at være klar, når loven træder i kraft.

Oplægsholdere:
- Søren Hedegaard Frederiksen, Advokat hos Brockstedt-Kaalund. Søren skriver indlæg, holder foredrag og rådgiver klienter om de nye regler.
- Søren Rust Nielsen, Medejer hos Intranote. IntraNote har mange års erfaring med at håndtere og beskytte persondata.

Tid: Fredag den 15. september 2017 kl. 8.00 - 10.00
Sted: Byrådssalen, Det Gl. Rådhus, Torvet 2A, 8600 Silkeborg
Arrangementet er gratis at deltage i.
Tilmeldingsfrist:
14. september 2017

Tilmeld dig til morgenmødet om persondataloven her... 

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Hvis du har nogle spørgsmål til de nye regler om persondataloven, er du velkommen til at kontakte Brockstedt-Kaalunds advokat Søren Frederiksen på tlf. 69 13 71 56 eller e-mail shf@bklaw.dk.
 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!