Nyheder

​Ny advokatfuldmægtig

Brockstedt-Kaalund Advokatpartnerselskab har ansat advokatfuldmægtig Charlotte Beck til rådgivning inden for familie- og arveret.
 
Advokatfuldmægtig Charlotte Beck beskæftiger sig med familie- og arveret, herunder rådgivning om skilsmisser, bodeling, forældremyndighed, børns bopæl, samvær, ægtepagter, testamenter m.v.
Der bliver således nu en specialist mere i huset inden for familie- og arveret ved Brockstedt-Kaalund.

Klar kommunikation i rådgivningen

Charlotte Beck lægger stor vægt på klar kommunikation i sin rådgivning. ”Det er vigtigt for mig at gøre juraen tilgængelig og forståelig for de mennesker, der har brug for den”, siger Charlotte Beck.

Baggrund

Charlotte Beck er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i juni 2018 og har flere års erfaring inden for familieret fra forskellige studiejobs. Bl.a. har hun været studenterunderviser i familie- og arveret på Aarhus Universitet, hvor hun har skrevet speciale om den nye ægtefællelov.

Et specialistteam i familie- og arveret

Efter ansættelse af advokatfuldmægtig Charlotte Beck består Brockstedt-Kaalunds specialiserede familieretsteam nu af 4 advokater, 2 advokatfuldmægtige og 6 advokatsekretærer på hovedkontoret i Silkeborg.

Læs mere om advokatfuldmægtig Charlotte Beck her...

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!