Nyheder

Økonomisk håndsrækning til små virksomheder

Regeringen vil udskyde skat og moms for små og store virksomheder. Det indebærer, at likviditeten for hhv. små og store virksomheder øges med ca. 15 og 20 milliarder kroner. 

Moms

Forslaget indebærer konkret, at fristen for den første afgiftsperiode udskydes, så den svarer til fristen for den anden afgiftsperiode. Små virksomheder skal derfor først betale moms den 1. marts 2021 og mellemstore virksomheder først til september 2020. 

B-skat

B-skatten som skulle betales den 20. april 2020, skubbes til den 20. juni, mens fristen den 20. maj rykkes til den 20. december 2020. Det indebærer, at april og maj måned holdes fri for betaling af B-skat.

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Hvis du har spørgsmål til de nye regler eller behov for hjælp til en konkret sag, er du velkommen til at kontakte advokat Jørgen Dreyer på tlf. 69 13 71 42.

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!