Nyheder

Underskriv aftaler digitalt og sms med din sagsbehandler

Brockstedt-Kaalund introducerer nu mulighed for digital underskrift af aftaler.

Med en opdatering til vores system, åbner vi nu op for muligheden for at underskrive langt de fleste aftaler digitalt. Det vil betyde en noget lettere og i nogle tilfælde også kortere sagsbehandling, f.eks. i de tilfælde hvor mange parter skal underskrive en aftale. Rent praktisk vil det foregå sådan, at du som kunde kan underskrive aftaler med din NemID, og så får din advokat eller sagsbehandler automatisk besked, når det er gjort. 

Sms fra din sagsbehandler

Samtidig med opdateringen til digital signatur har vi fået installeret et nyt modul, som giver os mulighed for at sende sms’er til dig som kunde, direkte fra din sag i vores system. Som kunde betyder det, at du også kan besvare via sms og måske spare dig selv for at skulle have fat i en computer for at sende din advokat eller sagsbehandler en mail. Vi tror på, at denne nye mulighed vil falde i god jord hos mange kunder og være med til at lette sagsbehandlingen i mange tilfælde.

 

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!